HISTÒRIA

L'any 2013 Nova Casanova S.L. va adquirir Industrial Miguel Casanova, S.L., empresa que es va fundar el 1946, absorbint la firma P.G.M.C. fundada el 1.924.

Actualment les seves principals activitats són la producció de midons modificats destinats als sectors de la indústria i l'alimentació.

FILOSOFÍA

Nova Casanova dóna prioritat a la qualitat, la flexibilitat, la competitivitat i el compromís de fer el possible per trobar solucions i aconseguir resultats òptims amb la utilització dels nostres productes.

ACTIVITATS

Combinem les necessitats dels clients amb la nostra experiència en el camp del midó, així com amb els més recents desenvolupaments científics. Tot això repercutint en la nostra fabricació i productes finals.

L'àmplia gamma de productes fabricats, com Pastasol, Casaplast, Casanol, Casamyl, Gluxol, Flosite, etc. no solament va destinada a cobrir les diferents àrees d'aplicació, sinó també les necessitats específiques de cada ús dels nostres clients.

Per a més informació sobre els nostres productes i/o aplicació dels mateixos, preguem contactar amb la nostra central de vendes a Canovelles (Barcelona).

Presència en fires internacionals

EXCON 2014 (Perú)

BUDMA 2014 (Polònia)