Aplicacions Indústria Alimentària

Midons modificats per a la seva aplicació en CONFITERIA, LACTIS, APERITIUS, CÀRNICS, BEGUDES, SALSES i NUTRICIÓ GENERAL per a la seva aplicació en productes amb fibra i aliments baixos o sense greix.

FLOSITE AZ/E

És un midó de blat de moro soluble en aigua freda, especialment desenvolupat per al seu ús en snacks i productes càrnics.

Envasat

FLOSITE GW-20

És un midó de blat pregelatinitzat, especialment desenvolupat per a la seva utilització en la indústria alimentària on cal bona solubilitat en aigua freda.

Les seves principals propietats són: retenció d'humitat, bona digestibilitat sense prèvia cocció i millorant de textura.

Envasat

FLOSITE EA-1/P

Producte en base Fècula de Patata modificada (E-1414) i pregelatinizada. Bona solubilitat en fred, forma gels de gran estabilitat i textura.

La seva utilització s'orienta a la indústria alimentària en la qual es requereixen aquestes propietats, per exemple en el desenvolupament de cremes i derivats en la pastisseria industrial.

Envasat

FLOSITE P

Producte en base de fècula de patata pregelatinizada. Bona solubilitat en fred, forma gels de gran estabilitat i textura. La seva utilització s'orienta a la indústria alimentària en la qual es requereixen aquestes propietats, per exemple en el desenvolupament de cremes i derivats a la pastisseria industrial.

Envasat

FLOSITE HM

Farina de Blat de moro pregelatinizada, per a ús alimentari.

Desenvolupa en aigua freda i es destina a preparacions diverses a base de blat de moro, com poden ser els productes tipus "snacks", aperitius, etc.

Envasat